• (044) 361-98-83
  • (067) 566-66-69
  • (050) 383-13-90

Поділ майна при розірванні шлюбу

В процесі розірвання шлюбу дуже часто виникає питання, пов'язане з майном подружжя. А саме - розподіл спільно нажитого майна.

Майновий розподіл при розлученні завжди досить складне питання який забирає чимало сил на вирішення у людей, що зіткнулися з ним. Найчастіше спільно нажите майно при розлученні - квартира. Саме розподіл квартири після розлучення є найчастішою ситуацією в нашій країні.

Поділ майна при розлученні є одним з профільних напрямків нашої фірми.

Накопичена судова практика при розлучення і розподіл майна дозволяє досить швидко вирішувати практично будь-які проблеми пов'язані з розподілом майна. Наші адвокати мають необхідну практику поділу майна при розлученні і готові проконсультувати вас з будь-яких питань з цієї області. Майновий розподіл після розлучення це звичайна практика в судах нашої країни.

Угода про розподіл майна подружжя може бути досягнута і в добровільному порядку, не обов'язково доручати рішення про розподіл суду. Наші фахівці допоможуть прийти до компромісу в цьому тонкому питанні.

Необхідно розуміти, що при розлученні ділиться майно тільки спільно нажите.

Розподіл майна після розлучення не завжди йде гладко і без участі суду іноді не обійтися.

Розірвання шлюбу та розподіл майна в суді можна доручити нашим досвідченим адвокатам, які будуть представляти ваші інтереси в суді.

Розподіл майна між подружжям буде проведений з урахуванням інтересів обох сторін і з максимальним компромісом.